Софийската градска прокуратура разкри подробности за тежкото убийство, извършено в София. За

...
Софийската градска прокуратура разкри подробности за тежкото убийство, извършено в София. За
Коментари Харесай

Мъжът от моргата в София е бил завързан и измъчван, преди да бъде убит

Софийската градска прокуратура разкри детайлности за тежкото ликвидиране, осъществено в София. За закононарушението бяха арестувани Петър Александров и Александър Кинов, които са отвлекли жертвата, преди да я убият.

Те са упрекнати за извършено предумишлено ликвидиране, за което се предвижда затвор от 15 до 20 години или доживотен затвор.

Сигналът за изгубването на 49-годишният Кирил Русев е подаден на 5 януари. Като причина за гибелта на жертвата са открити две огнестрелни рани в региона на торса и в региона на единия крайник. Двамата обвиняеми по случая са задържани, направено е искане за постоянен арест.

Единият от обвинените е Петър Александров, наследник на някогашния финансов министър Стоян Александров

От прокуратурата разкриха, че в границите на два часа те са били открити.

Петър Александров и Александър Кинов са задържани при взаимна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта. Мотивът за закононарушението се допуска, че е финансов.

„ Жертвата е била поканена да посети парцел на единия от причинителите. 49-годишният мъж е измъчван, завързван, като след това е причинена смъртта му от двете огнестрелни рани ", посови шефът на столичната полиция. Той се е занимавал с финансова и комерсиална активност.

Според събраните до момента доказателства мъжът е имал финансови отговорности към Петър Александров

До разплитането на случая се стига след прекосяването на двамата арестувани през българо-сръбската граница.

" Тялото е открито, квалифицирано за кремация в морга, наето от единия от причинителите, който е гробокопач. Същият даже се е опитал да кремира тялото, чрез неистинен акт за гибел на погребалната организация ", показаха от прокуратурата.

При разкриването на закононарушението Министерство на вътрешните работи и прокуратурата са работили взаимно с Интерпол, сръбските управляващи и ДАНС. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР